Inbrekers houden van makkelijke doelwitten en besteden geen tijd aan moeilijke. Ze hebben de vaardigheden er vaak niet voor en de kans dat ze gepakt worden is dan ook groter. Wat ze vaak doen is dat ze de cilinder eruit trekken en zo de woning binnenkomen. Hier is een simpele oplossing voor namelijk kerntrekbeslag.

slotenmaker-deur-openHet is mogelijk om kerntrekbeslag te laten plaatsen door een slotenmaker Wassenaar. De kerntrekbeslag voorkomt dat de cilinder eruit getrokken kan worden. Dit maakt het forceren van het slot dan ook heel moeilijk. Een slot met kerntrekbeslag laten de meeste inbrekers dan ook liggen. Het is een te moeilijk klus en de kans op detectie is groter.

Een kerntrekbeslag laten plaatsen door een slotenmaker Wassenaar is goedkoop en het kan je veel problemen besparen. De kans is natuurlijk niet zo groot dat er ingebroken gaat worden maar de kans is wel aanwezig. Je kunt je er beter voorbereiden door een slotenmaker Wassenaar in te schakelen dan te hopen dat er niks gaat gebeuren.

Een slotenmaker Wassenaar kan naast de kerntrekbeslag ook andere maatregelen nemen. Een slotenmaker Wassenaar kan bijvoorbeeld extra sloten plaatsen op de ramen en deuren. Dit maakt het nog moeilijker voor inbrekers als niet onmogelijk.