installatiebedrijfInstallatiebedrijf Hoekstra werkt in Groningen en omgeving, voor al je loodgieterswerkzaamheden ben je hier aan het juiste adres. Ze hebben niet alleen hele scherpe prijzen, maar ook heel veel expertise in het gebied van onderhoud, installatie en lekkage.

Installatie

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen de loodgieter heel makkelijk uw nieuwe cv-ketel installeren, wat heel moeilijk kan zijn als je niet over de juiste kennis beschikt. Installatie van sanitair is ook geen probleem, want door jaren ervaring weten ze precies waar ze voor moeten uitkijken. Mu kan je zelf een hele badkamer laten installeren door Installatiebedrijf Hoekstra.

Onderhoud

Na de installatie is onderhoud een van de belangrijkste werkzaamheden van de loodgieters en voor u is het ook belangrijk, want zo blijft uw huis in goede staat en voorkomt uw erger, waardoor je later meer geld kwijt bent. Onderhouden van sanitair, dakbedekking, riolering en cv-ketels is hun specialiteit en hiervoor word alleen de beste materialen gebruikt, zodat er later minimale onderhoud nodig is om alles bij te houden.

Lekkage

Hebt uw last van een lekkage? een loodgieter van Installatiebedrijf Hoekstra kan met spoed naar uw toekomen en het lekkage opsporen, en vervolgens repareren zodat u minimale last ondervind van het lek.