vloerkleedMijn tip is heel simpel en goedkoop. Koop een vloerkleed, want het maakt een wereld van verschil, wanneer je de juiste combinatie maakt met meubilair.

Zoals alle interieurdesigners weten wat je huis tot een thuis maakt is de vloer en hoe die eruit ziet. Als je de juiste kleur combinatie kan maken van je vloerkleed en rest van je huis kan het geweldig uit zien, maar het omgekeerde is ook waar. Denk goed na voor je een vloerkleed koopt, om te zien of het goed in je huis past kan je gaan meten, daarna geef je de maten door aan de winkel, waarna het vloerkleed netjes op maat gemaakt kan worden.

Mijn tweede tip is om het vloerkleed online te kopen, want in de webshops heb je opties waarmee je de kleur kan veranderen en zo kan je zien hoe het vloerkleed in jouw woonkamer eruit gaat zien. Dit is niet het enige reden, waarom ik aanbeveel om je vloerkleed online te kopen, online shoppen is ook veel goedkoper. Zo kan je het tussenpersoon, namelijk de winkel overslaan en koop je bij een specialist die direct van de fabrikant aan jouw levert. Je hebt online natuurlijk ook veel groter keuze uit vloerkleden, omdat ruimte voor hun geen rol speelt.