Bad Bentheim is een van de oudsten plaatsen in Duitsland en het ligt net over de grens met Nederland. Veel Nederlanders bezoeken het ook dan iedere jaar weer. Ze maken er hun vakantiebestemming van of gewoon een dagje uit.

Eten Bad Bentheim

Als je kiest voor een dagje Bad Bentheim is er veel te doen. Je kunt rondtrekken in het natuur of je kunt oude monumenten bezoeken. Je kunt zelfs naar eeuwenoude kastelen maar waar ze echt bekend om staan is eten Bad Bentheim. Je kunt er echt heerlijk eten en het sfeer kun je niet vergelijken met restaurants in Nederland. Je hebt bovendien veel keuze want eten Bad Bentheim is rijk aan restaurants.

Tussenstop

Voor veel Nederlanders is het vooral een tussenstop. Ze maken er een dagje uit van of blijven alleen voor eten Bad Bentheim waarna ze weer verder gaan. Of ze nou een dagje blijven of allen kiezen voor eten Bad Bentheim maakt eigenlijk niet uit. In ieder geval kunnen ze heerlijk eten en weer vol energie hun reis hervatten. Veel Nederlanders maken zelfs een omweg voor eten Bad Bentheim want het is het echt waar en je moet het minimaal een keer geprobeerd hebben.