In elke huishouden vind je tegenwoordig minimaal een of twee iPads. Het zijn erg handige apparaten waar je veel mee kunt doen.

iPadDe iPad werkt op dezelfde principe als de iPhone. Het kan alleen meer en is stukken groter. Door apps op te installeren kun je meerdere apparaten mee bedienen. Je kunt spelletjes op spelen of film erop kijken. Het is dus een hele handige apparaat waar je meerdere dingen tegelijk op kan doen. Ziggo biedt zelfs speciale pakketten aan speciaal voor het gebruik op de iPad.

De iPad is ook nog eens heel licht en dus kun je het makkelijk overal met je mee nemen. Je kunt het ook als een laptop gebruiken en zelfs een toetsenbord voor kopen zodat je nog sneller kunt typen. Een kleine nadeel is wel dat het nogal schadegevoelig is, zoals andere elektronische apparaten.

Als het stuk gaat, word het aangeraden om het terug te sturen naar de fabrikant voor reparatie, maar dit is niet zo handig. Het duurt namelijk weken voordat het gemaakt is en reparatie kosten zijn vaak even duur als de iPad zelf. Wat je beter kunt doen is naar een iPad reparatie Enschede te gaan. Dit is vele malen goedkoper en bovendien veel sneller.