e-sigaretOp www.esigaretervaring.nl kan je kennis maken met de verschillende soorten elektrische sigaretten die er op dit moment op de markt zijn. Je kunt hier ook ervaringen van andere gebruikers van de e-sigaret lezen en, indien gewenst, kun je er ook je eigen ervaring achterlaten voor anderen om te lezen. Iedere elektrische sigaret heeft een eigen werking. Zo zijn erbij die je moet opladen middels een USB-kabel, welke bijzonder handig zijn, omdat je ze bijvoorbeeld ook aan je laptop op kunt laden, gewoon onderweg.

Roken en in je zak stoppen

Een erg groot voordeel van de e-sigaret is wel de eenvoudigheid waarmee je deze pakt en weer weg kan stoppen. Je kan even een trekje nemen op het toilet en vervolgens weer zonder sigaret je vergadering inlopen zonder dat je naar rook stinkt. Je hoeft geen vuurt uit te maken, want de elektrische sigaret werkt niet op basis van vuur. Je kunt deze gewoon uit je zak pakken, een trekje nemen en direct weer terug stoppen in je zak. Snel en eenvoudig.

Niemand heeft er last van

Rokers krijgen steeds vaker te maken met mensen die, om welke reden ook, last hebben van hun gewoonte. Door gebruik te maken van een elektrische sigaret ben je niemand tot last. De sigarettenrook, of eigenlijk damp, stinkt niet en verspreidt ook geen schadelijke stoffen. Daarnaast ruiken je handen niet naar de rook en ziet de elektrische sigaret er ook nog eens aantrekkelijker uit dan de gewone sigaret. Kortom, veel voordelen. Maak verder kennis met de varianten en de ervaringen van anderen op Esigaretervaring.nl.